Salát z pečených brambor s dresinkem s hrubozrnnou hořčicí, černou solí, zdobený dýňovými semínky a chilli trávou.
Salát z pečených brambor s dresinkem s hrubozrnnou hořčicí, černou solí, zdobený dýňovými semínky a chilli trávou. Rychlovka na léto jen tak, nebo třeba ke grilované rybě.
Omyté brambory pečeme do zlatava s drceným kmínem, solí a olivovým olejem v troubě. Mezitím si připravíme dresink ze dvou lžic zakysané smetany, lžičky majonézy, čtvrt lžičky černé soli, lžíce citronové šťávy s čerstvě mletým pepřem. Vše pořádně promícháme a vylijeme na vlažné brambory s natí z jarní cibulky a s plátky z půlky větší červené cibule a s hrstí nasekané hladkolisté petrželky. Nakonec salát posypeme opraženými dýňovými semínky a chilli trávou.
Komentáře
Okomentovat