Naložená červená cibule v sladkokyselém láku
Taková blbost a užrala bych se toho. Stačí chleba s žervé a touhle cibulí a posune vám to pokrm o level výše a ještě si pošmáknete.
V hrnci nechte projít varem 150ml vody s 120ml octa, 2 lžícemi cukru, lžící soli a pár kuličkami koriandru. Mezitím si nakrájejte tři střední cibule na plátky, nacpěte je do čistých sklenic, přelejte jí vlažným lákem a otočte víčkem dolů. Na druhý den je cibule k sežrání, je vhodná i jako dárek, no a kdo chce, může ji ochutit například chilli, bylinkami nebo česnekem.
Příště chci vyzkoušet tyhle grilované cibulky, pokud na ně má někdo recept, tak mi ho hoďte do komentáře, budu za něj moc ráda.
Komentáře
Okomentovat