Kadeřávkový koláč s uzenou kýtou a ovesnýma vločkama
Letos už byla poslední zelenina z bedýnky a v ní byla hromada kadeřávku a jelikož na polévku nebyla chuť, tak jsem ho spotřebovala do koláče, přidala jsem k němu kousek uzeného, protože kapusta a uzené se mají rádi a všem moc chutnal .-)
Na pánvičce si osmahněte cibulku, zase do růžova, s plátkem uzeného na kostičky, dochuťte solí, drceným kmínem a pepřem. Pak přidejte hromadu omytého, a na menší kousky nakrájeného, kadeřávku, trošku podlejte a nechte ho pod pokličkou dusit. Nakonec nechte přebytečnou vodu odpařit a vychladlou směs promíchejte s třemi vejci a třemi hrstmi ovesných vloček. Koláč podávejte buď teplý nebo studený .-)
Komentáře
Okomentovat