Salát z pečené zeleniny s česnekovým dipem .-)
Když vás už nic nenapadá, tak tenhle salát s pečené zeleniny co lednice dala, se k večeři hodí suprově .-)
Já měla doma jednu máslovou dýni, karotku, kozí rohy, fazulky a brambory. Vše jsem očistila, osolila, dochutila drceným kmínem, uzenou paprikou a promíchala olivovým olejem. Brambory jsem nařezala jako Hasselback.
Fazolky jsem předvařila cca 5 minut a dala je dopéct se zeleninou chvilku před dopečením .-)
Zeleninu pečte na stopade cca hodinu, dokud nezměknou brambory, nakonec podávejte na talíři s polníčkem, dozdobený dýňovýma semínkama a přelitý česnekovým dipem z jogurtu, česneku,citrónové šťávy, pepře, soli a cukru .-)
Komentáře
Okomentovat