Pečené Řepy .-)
Minule jsem ze žuté řepy zkoušela boršč a musím říct, že je to to samé, jen tolik nebarví. Tak jsem se rozhodla ji upéct a musím říct, že je mnohem sladší než červená .-)
Vemte omyté řepy, dejte je do alobalu, aby byly pořádně zabalené a pečte na co nejvíc to trouba dá, aspoň hodinku. Já mám šilenou plynovu, takže to u nás po hodině vypadalo, jak kdybyy hořelo, ale stálo to za to.
Horkou řepu jsem pak hodila do studené vody a dala se suprově sloupat .-).
Nakrájela jsem obě dvě na plátky, zakápla citrónovou šťávou, špetkou soli, pár kouskama kopru a olivovým olejem.
Když vychladla, servírovala jsem ji na talíř s cottage sýrem a bylo to yummy yummy .-)
Jak děláte řepu vy? .-)
Komentáře
Okomentovat