Bruschetta - pozor moc žravé .-)


V jednoduchosti je krása, to říkám pořád a i proto sem hážu recept, na co recept není třeba.
Bruschettu si určitě vyzkoušejte, když jsou sezóní rajčátka, moooc si pochutnáte .-)

¨
A jak na to: velmi jednoduše. Nakrájejte si rajčata na půlky, vydlabejte z nich dužninu. Tu si dejte stranou. Půlky rajčat si nakrájejte na kousky, dochuťte čerstvou bazalkou, olivovým olejem, solí a čerstvě mletým pepřem .-)

A můžete je skladovat takto v lednici, když nebude čas na přípravu večeře nebo snídaně, určitě se bude hodit .-)


Ze zbylé dužniny si můžete umixovat bezalkoholovou Bloody Mary nebo s vodkou, když jí doma vyhrabete .-).
Rozmixujte jí, přeceďte přes sítko, dochuťe solí, tabascem, pepřem a worcestrem. Podávejte jí vychlazenou .-)


No na bruschettu si ještě opečte topinku, já zvolila slunečnicový chleba v toustovači, pořádně potřete česnekem a navrch dejte rajčátka. Myslím, že si moc pochutnáte .-)


Komentáře

..........CO.... RÁDI......ČTETE.....................