Pikantní cuketový tatarák s kozím sýrem .-)
Tahle dobrota mě napadla včera. Furt jsem chtěla nějak využít kozí sýr, nejdřív mě napadlo do salátu, pak zapéct na bagetce a nakonec jsem si řekla, co takhle cuketový tatarák. Pokud nebudete líní a uděláte si k němu topinky, nebo křupavý toustík, velká žravost zaručena .-)
No vyzkoušejte ho a sami uvidíte .-)
Na olivovém oleji si osmahněte 5 jarních cibulek, jednu chilli papričku, 3 střední cukety nastrouhané nahrubo, dva utřené stroužky česneku, a vše dochuťte drceným kmínem, solí, pepřem, červenou paprikou. Trošičku vše podlejete, necháte zredukovat a až směs vychladne, zamíchejte do ní lžíci Otma Gurmán BIO kečupu a lžíci hrubozrnné hořčicce .-)
Pak už jen směs necháme vychladnout v ledničce a děláme bábovičky .-)
Tatarák nakonec doplníme kozím sýrem a mlsáme .-)
Komentáře
Okomentovat